Nytt liv for Ensemble-team

Halo Wars-utvikler fødes på nytt

Det er ikke bare Gamer.no som gjennomgår store forandringer for tiden.

I fjor ble det klart at utvikleren av Age of Empires og Halo Wars skulle legges ned så snart Halo Wars ble ferdig. Nå er jobben på Halo Wars over, og utvikleren legges derfor ned. På selskapets offisielle blogg har Ensemble-topp Bruce Shelley tatt en avskjed med selskapets tilhengerskare.

Her forteller han blant annet om inntrykkene fra de siste dagene på jobb, samtidig som han takker tilhengerne og spillkjøperne for all støtten de har gitt Ensemble i årenes løp.

Han har heldigvis også litt godt nytt helt på tampen av Ensembles liv. Veteraner fra studioet er nemlig i ferd med å starte to nye spillutviklere. Shelley forteller at han forventer at begge de to utviklerne kommer til å gjøre det godt, og skryter av de mange talentfulle medarbeiderne.

Microsofts Halo-sjef, Jason Pace, har også kommet med litt informasjon om saken. I et intervju med Eurogamer forteller han at en av de nye utviklerne etter all sannsynlighet vil få ansvar for Halo Wars i fremtiden, og at det er snakk om å berike spillet med nytt innhold etter lansering.

I følge Pace ble en mengde funksjoner og elementer kuttet før lansering, for at spillet skulle bli ferdig i tide. Disse vil man nå vurdere å fullføre. Ønsket er dessuten å involvere det nye studioet i Halo-seriens fremtid.

Pace forteller også at Age of Empires-serien vil fortsette, men ønsket ikke å bekrefte eller avkrefte at et fjerde spill i serien er på vei på dette tidspunktet.

Diskutér artikkelen

Siste fra forsiden