Har du drømt om å kjøre en bil med vinger?

Racingspillet Distance er basert på gratissuksessen Nitronic Rush.

Skikkelig arkaderacing.
Refract Studios

Distance er et arkaderacingspill med mange elementer du neppe har sett før i sjangeren. Først og fremst har vi selve bilen, som kan både hoppe, rotere og fly.

Disse egenskapene må du benytte deg av, for handlingen foregår ikke på ordinære racerbaner men i åpne, futuristiske miljøer der du like gjerne kan kjøre opp veggen til en bygning som på selve kjørebanen.

Basert på studentprosjekt

Spillet er basert på en tidligere gratisutgivelse ved navn Nitronic Rush, men er bygd opp fra grunnen av med massevis av ny funksjonalitet. Du får blant annet flerspiller over nettet, LAN og via delt skjerm, og muligheten til å designe dine egne baner.

Utviklerne har nylig lansert en video fra spillet, som blant annet viser elementer som teleportering, hindringer i veibanen og hvordan den visuelle presentasjonen synkroniseres til musikken.

Distance er under utvikling for Windows, MacOS og Linux, og skal lanseres både på Steam og DRM-fritt på et eller annet tidspunkt i fremtiden. Det er for øyeblikket i alfa-stadiet, og åpent for folk som støttet utviklerne i en folkefinansieringskampanje.

Om du forhåndsbestiller fra utviklerne det får du muligheten til å spille så snart utviklerne når beta-stadiet.

Mer arkaderacing finner du for eksempel i TrackMania-spillene.

Siste fra forsiden