TrackMania 2 Valley lanseres neste uke

Byr på heseblesende racing i lekre miljøer.

Hakk i hæl på lanseringen av TrackMania 2 Stadium kommer nå TrackMania 2 Valley, et frittstående bilspill som byr på 65 enspillerbaner og et helt nytt spillmiljø for TrackMania-tilhengerne. Spillet kommer i salg 4. juli, altså torsdag neste uke.

TrackMania 2 Valley vil by på samme type akrobatisk racing som de tidligere spillene i serien, men vil visstnok ha en bil som oppfører seg på en litt mer autentisk måte enn mange av seriens andre doninger. Handlingen foregår i lekre miljøer med friske skoger og hvite klipper, og vi får kjøre på alt fra motorveier til gjørmete skogsveier. Du kan se en liten smakebit på omgivelsene under artikkelen.

Utenom dette vil spillet inkludere alle de elementene vi tar for gitt i TrackMania-serien. Det vil blant annet få et lettfattelig redigeringsverktøy som lar hvem som helst skape og distribuere egne baner, og de samme rike flerspillerelementene som tidligere. Fokus er fortsatt på hvem som mestrer banen best, så kollisjoner mellom bilene får vi ikke.

Nadeo lover at de vil røpe mer informasjon om spillet i dagene før lanseringen. Spillet kommer i salg både på Steam og seriens nettsted.

Les også: Anmeldelse av TrackMania 2 Canyon
Les også: Anmeldelse av TrackMania United Forever

Det ser unektelig pent ut.

Siste fra forsiden