Harmony of Despair på vei

Harmony of Despair på vei

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I midten av april gravde Siliconera frem en varemerkeregistrering av navnet Harmony of Despair gjort av Konami, og med et slikt navn forventet de fleste allerede da at et nytt Castlevania-spill var på vei.

Nå ser ryktene langt på vei ut til å være bekreftet. Ifølge Joystiq la nettstedet Never know tech ut informasjon om spillet, før de senere fjernet den igjen.

Castlevania: Symphony of the Night
Castlevania: Symphony of the Night

Informasjonen sa at Harmony of Despair var det neste Castlevania-spillet, og at det var et nedlastbart sådan, til Xbox 360. Ifølge ryktene er spillet et tradisjonelt Castlevania i 2D, men med en samarbeidsmodus for opptil seks spillere.

Kameraet skal være i stand til å zoome ut slik at større områder blir synlige. Joystiq spekulerer i om dette skal erstatte en kartfunksjon, eller om det skal kunne gi oversikt over flere spillere av gangen. Kanskje betyr det at spillet også vil ha støtte for lokal flerspiller.

I tillegg til samarbeidsmodusen skal en egen overlevelsesmodus sette spillerne opp mot hverandre. Spillet skal omfatte rollefigurer fra flere av de siste Castlevania-spillene til DS og Gameboy Advance.

Konami holder også på med Castlevania: Lords of Shadow – et tredjepersonseventyr som skal ta serien i en helt ny retning.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen