Harvest Moon til PS2

Dette forunderlige bonderollespillet kommer til å få en PS2-versjon, men for øyeblikket er det ikke kjent om den kommer til Europa.

Japanerne kan det å lage merkelige spill, og Harvest Moon: A Wonderful Life må sies å være et av de beste eksemplene på akkurat dette. Skal vi tro de mildt sagt glødende omtalene spillet har fått er det også ett av de bedre på GameCube, men det hindret selvfølgelig ikke spillets suksess i å bli noe begrenset i vår del av verden (som vanlig med gode spill). Vi håper imidlertid at dette ikke hindrer den nylig kunngjorte PS2-versjonen i å komme til Europa, slik GameCube-versjonen gjorde.

I Harvest Moon: A Wonderful Life må du bygge din egen gård, men i motsetning til de fleste andre lignende spill må du også sørge for at privatlivet til hovedpersonen din fungerer. Du må skaffe familie og venner over 30 år av spillkarakterens liv, og spillet kommer naturligvis med mulighet for giftemål og en haug av andre karakterer som du kan bli kjent med.

PS2-versjonen vil inneholde en rekke forbedringer i forhold til GameCube-versjonen, men nøyaktig hva disse innebærer er for øyeblikket uklart. Den japanske versjonen kommer i salg 11. november, og vi håper å kunne komme tilbake med flere detaljer så snart vi får rede på om dette kritikerroste spillet kommer til vår del av verden.

Siste fra forsiden