Hearthstones nyeste helt er litt utenom det vanlige

Og han kan bli din helt gratis.

Blizzard har stadig mange jern i ilden, og når de ikke viser fram nye Overwatch-helter, eller lanserer massive fantasyeventyr på kino, er det stort sett kortspillet Hearthstone det går i.

Morgl kan låses opp gratis hvis du inviterer en venn til å spille Hearthstone.
Blizzard

Sist ut i Hearthstone-rekken er den splitter nye helteskikkelsen, Morgl (også kjent som «Morgl the Oracle»). Morgl hører til Shaman-klassen, og fungerer da som et alternativ til den faste Shaman-helten Thrall.

Spill med venner, få helten gratis

Morgl er likevel veldig ulik de Hearthstone-heltene som har kommet tidligere, og det på flere måter: Først og fremst i den forstand at han er en «murloc», altså en del av den småpussige amfibierasen som herjer i Warcraft-universet.

Samtidig er Morgl også unik fordi han kan låses opp helt gratis. Det hele er en del av Blizzards nye «Recruit A Friend»-satsing. Gjennom å invitere andre spillere til å lage en Hearthstone-konto, får man prompte tilgang på en rekke goder. Den første spilleren man inviterer gir deg tilgang på Morgl, mens de fire neste gir deg én kortpakke hver.

«Murloc»-ene er en merkelig og breial gjeng.
Blizzard

Den ene haken er at den andre spilleren må nå nivå 20 på tvers av heltene sine før du låser opp Morgl, og det kan fort ta litt tid for en nykommer.

Det er nok likevel ingen dum idé å kaste seg på Hearthstone-toget, selv nå. Vår anmelder var full av lovord, og hadde dette å si om spillet da det ble lansert i 2014:

– Synergier mellom de ulike kortene, balansen mellom offensive og defensive kort, samt det å kunne overraske motstanderen, gjør enkle Hearthstone til et dypt og komplisert kortspill, som etter mange timers spill fortsatt lærer meg nye ting. Kjappe, intense kamper i jakten på neste nivå i divisjonssystemet gir et sug som enkelt og greit er deilig.

Nye helter dukker også opp i Overwatch-universet:
Se traileren for snikskytteren Ana »

Siste fra forsiden