Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 14

Her er dagens luke i kalenderen

Spill-action på Indiana Jones-nivå venter på deg.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Essensielt fra PlayStation

Playstation 4 1TB + Uncharted: The Nathan Drake Collection.
Sony Computer Entertainment

I dagens luke venter en bunnsolid pakke fra PlayStation. En av de viktigste PlayStation-seriene fra nyere tid er uten tvil Uncharted. I denne pakken får du både den originale spilltrilogien i oppusset format, og en PlayStation 4-konsoll.

Uncharted: The Nathan Drake Collection.
Jonas Magerøy/Gamer.no

Konsollen i seg selv er av varianten med 1TB lagringsplass, så her er det bare å stable på med spill. I tillegg huser denne maskinen 8GB RAM, som gjør den til den kraftigste spillkonsollen Sony noen gang har lagd.

Uncharted: The Nathan Drake Collection kalles av vår anmelder en kraftpakke som alle PlayStation 4-eiere burde ha i biblioteket. Det er altså en samling som inneholder de tre første Uncharted-spillene til PlayStation 3, oppusset i full høyoppløsning med 60 bilder i sekundet. Actioneventyret tar for seg Nathan Drakes reiser gjennom pirat-infiserte jungler, fjellandskaper i Himalaya og enorme ørkener på den arabiske halvøy.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden