Her er den uoffisielle Uncharted-filmen med Nathan Fillion i hovedrollen

Fans var lei av å vente på filmen og tok saken i egne hender.

Vi har hørt snakk om en spillefilm basert på Uncharted-serien i svært lang tid, faktisk fra helt tilbake i 2009, og ennå har vi til gode å se Nathan Drake på den store skjermen. Nå har utålmodige fans tatt saken i egne hender og laget sin egen Uncharted-film, uten innblanding fra Sony eller Naughty Dog.

Filmen er lastet opp på YouTube og er ingen amatørfilm, men en profesjonelt laget kortfilm på 15 minutter med profesjonelle skuespillere i rollene. Du kan se filmen øverst i artikkelen.

Nathan Drake har ventet lenge på å dukke opp i en film. Her fra Uncharted 4: A Thief's End.
Sony

Nathan Fillion i hovedrollen

Hovedrollen spilles av en fyr som artig nok har samme fornavn som hovedpersonen i spillserien, Nathan Fillion. Fillion er en prisbelønnet skuespiller som blant annet er kjent for TV-serien Castle, og han har også levert stemmen til diverse figurer i spill, deriblant Halo 5 og Destiny-spillene.

– Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre, men enda viktigere; noe jeg har har hatt lyst til å se i lang tid. [...] Takk, Naughty Dog, for å ha skapt slik en vidunderlig erketype. Takk, fans, for deres glimrende smak. Dere vet hvem dere er, skrev Fillion i en melding på Instagram i forbindelse med filmprosjektet.

Et annet kjent ansikt i filmen er personen som spiller Nathan Drakes medhjelper Victor Sully, Stephen Lang, som blant annet er kjent som hovedskurken i James Camerons sci-fi-drama Avatar.

Filmen er regissert av Allan Ungar, en ikke spesielt kjent regissør som tidligere har laget et knippe relativt ukjente kortfilmer.

Les også: The Last of Us Part II gir deg en kompanjong med på turen »

(Via Ars Technica)

Siste fra forsiden