The Last of Us Part II gir deg en kompanjong med på turen

Ellie får en medhjelper med seg i The Last of Us Part II, men hvem?
Sony

Vi har allerede sett en del av The Last of Us Part II, men ennå dukker det opp nye drypp av informasjon. I et intervju med nettstedet BuzzFeed avslørte sjef for The Last of Us-serien Neil Druckman nok en interessant opplysning om spillet.

Ifølge Druckman vil Ellie, som altså er personen man styrer i spillet, bli akkompagnert av en NPC, altså en ikke-spillbar figur – noe som ikke har vært direkte innlysende basert på klippene fra spillet vi har sett hittil, hvor Ellie er alene.

Vil gis meningsfulle oppgaver

Hvem som får rollen som sideperson denne gangen er uvisst, og Druckman ville heller ikke gi noen hint i så måte. Han kunne imidlertid si noen ord om studioets generelle NPC-tilnærming i spillet, som indikerer at sidepersonen vil få en meningsfull rolle.

Sony

– Hvordan behandler vi dem som mennesker? Hvordan får vi dem til å opptre på ærlig vis som disse personene? Hvordan gir vi dem interessante karakteristikker slik at de kan navigere i verdenen, utføre meningsfulle handlinger og overraske deg på samme måte som folk gjør, sa Druckman i intervjuet.

Også det første spillet hadde en ikke-spillbar figur, i kraft av Ellie, personen man styrer i oppfølgeren. I originalen var det Ellies far Joel man spilte som mesteparten av tiden, og det er ikke utenkelig at han dukker opp igjen i oppfølgeren, men dette har ikke Naughty Dog sagt noe om ennå.

The Last of Us Part II ble først kunngjort til PlayStation 4 i 2016, og har ennå ikke fått et slippvindu. På E3-messen ble flere detaljer om spillet avslørt, blant annet at man nå både kan krype, hoppe og lage sin egen ammunisjon, og at den kunstige intelligensen til fiender er dramatisk forbedret.

Les også: Uncharted-forfatter starter indie-studio »

(Via IGN)

Siste fra forsiden