Konkurranse

Julekalender 2018 - Luke 4

Her er fjerde luke i vår julekalender

I dag kan du vinne et produkt som har fått toppscore hos oss.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Spillmus i toppklasse

Bak dagens luke finner vi en Logitech G Pro Wireless – en trådløs spillmus som vi testet her på bruket tidligere i høst. Da fikk vår tester endelig brukt toppkarakteren.

Logitech

– For meg er Logitech G Pro Wireless den perfekte formen – og det samme inntrykket tror jeg veldig mange andre kommer til å få. Med mellomstore hender (mine er 18 cm lange, 9 cm brede), er dette den optimale formen for alle mulige spilltyper. Takket være ekstra sideknapper kan denne få jobben gjort i MMORPG- og MOBA-spill, samtidig som den fungerer fint som medhjelper på kontoret. Skytespill er langt fra det eneste denne datamusa er brukande til, skrev han, før han klistret 10/10-stempelet på verktøyet.

Logitech G Pro Wireless har en sensor med 16 000 PPT, med opptil 400 IPS. Den veier veldig lite, bare 80 gram, og har modulære sideknapper som kan fjernes om man ønsker det.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
409 har spilt i dag

409 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden