Her er Grand Theft Auto V-byen gjenskapt i Cities: Skylines

Du kan laste ned Los Santos til spillet om du vil.

Grockefeller/Steam

En flittig bybygger har brukt Cities: Skylines til å bygge en nøyaktig kopi av verdenen i Grand Theft Auto V. Kartet dekker hele den sørlige delen av San Andreas og inkluderer byene Los Santos, Paleto og Sandy Shores.

Kjenner du deg igjen?

Cities: Skylines kom ut for mindre enn en uke siden, noe som gjør Steam-brukeren grockefellers bragd enda mer imponerende. Kartet kan lastes ned i grensesnittet Steam Workshop og lar spillere utforske Rockstars vidstrakte landskap.

Naturligvis står du fritt til å bygge og videreutvikle byen, men skaper «grockefeller» advarer om at den er i alvorlig gjeld. Det var nemlig ikke billig å bygge ut.

Bybyggerspillet vi har ventet på

Takket være et hav av problemer og dårlig funksjonalitet ble EAs SimCity en gedigen skuffelse da det kom ut i 2013. Håpefulle bybyggere hadde dermed ikke mye å glede seg over før utvikler Colossal Order annonserte Cities: Skylines i fjor.

Nå kan du bygge om Los Santos slik du vil ha byen.

Den finske utvikleren hadde tidligere utviklet Cities in Motion-spillene der du styrer kollektivtrafikken i en storby. Med Cities: Skylines tok de steget videre til å lage et rent bybyggerspill, og tok samtidig opp kampen med SimCity-serien. Forrige uke kom spillet endelig ut, og vår anmelder lot seg imponere:

– Cities: Skylines er rett og slett et meget vellaget og velfungerende bybyggerspill. Det er på mange måter akkurat det alle ventet på og håpet SimCity skulle være når det kom, konkluderte han.

Så du sammenligningen mellom Grand Theft Auto V og San Andreas?
Så liten var San Andreas' verden sammenlignet med Grand Theft Auto V »

Siste fra forsiden