Xbox Series X/S

Her er lanseringsspillene for Xbox Series X/S

Microsoft

Etter mye om og men har Microsoft endelig gått ut med slippdato for sin nestegenerasjonskonsoll. Xbox Series X og lillebror Xbox Series S slippes 10. november.

I forbindelse med datoavsløringen har vi også fått bekreftet noen av spillene som blir tilgjengelige på lanseringsdagen. Vi har samlet disse i en liste, som du kan lese gjennom her.

Vi oppdaterer saken etter hvert som flere lanseringstitler bekreftes.

Lanseringsspill for Xbox Series X/S

Assassin's Creed Valhalla

Det neste Assassin's Creed-spillet henter inspirasjon fra vikingtiden. Assassin's Creed Valhalla tar blant annet en tur innom Norge, før spillere blir med protagonist Eivor til England for å starte et nytt – og tilsynelatende actionfylt – liv.

Dirt 5

Rallyserien Dirt tar spranget til en ny konsollgenerasjon, med lanseringen av Dirt 5. Utvikler Codemasters lover som vanlig fart og spenning på alt fra asfalt til is, med haugevis av biler og baner for spillere å leke seg med.

Gears Tactics

Gears Tactics ble opprinnelig lansert på PC i april 2020, og skal nå komme til konsoll i forbindelse med slipp av nye Xbox-maskiner. Dette turbaserte strategispillet er et sidesprang til Gears of War-serien, med en historie som utspiller seg like før det første spillet.

Les også
Test: Xbox Series X

Watch Dogs: Legion

Kampen for London braker løs i Watch Dogs: Legion, et spill der man kan spille som hvilken som helst figur i hele byen. Hackerseriens neste slippes 29. oktober for PC, PlayStation 4 og Xbox One, og kommer til Xbox Series X/S så snart de nye konsollene er tilgjengelige.

Destiny 2: Beyond Light

Bungie har timet lanseringen av ny Destiny 2-utvidelse med slipp av Xbox Series X/S. I Beyond Light må spillere bekjempe en ny trussel, i en kamp der de selv blir nødt til å ty til mørke krefter, kalt Stasis.

Yakuza: Like a Dragon

Det neste Yakuza-spillet – Like a Dragon – følger protagonist Ichiban Kasuga på hevntokt. Spillet lener seg mer mot rollespillsjangeren enn seriens vante actionstil, med et jobbsystem og turbaserte kamper.

Tetris Effect: Connected

Det fargerike Tetris Effect, fra utvikler Enhance, introduserer økt flerspillerfokus i Tetris Effect: Connected. Her kan man enten jobbe sammen om å stable de velkjente klossefigurene eller konkurrere mot hverandre.

The Falconeer

The Falconeer er et rollespill, satt til en verden kalt The Great Ursee. I rollen som spillets titulære protagonist klatrer spillere opp på ryggen til en diger fugl, og får utforske vidstrakte landskap, utkjempe akrobatiske kamper og bygge seg opp til å bli en skikkelig luftens baron.

Ved siden av disse blir tusenvis av eldre spill tilgjengelige via bakoverkompatibilitet, med ulike forbedringer på både Xbox Series X og Xbox Series S. Trolig vil det også dukke opp flere lanseringstitler i løpet av de neste ukene, og som nevnt vil vi oppdatere listen etter hvert som 10. november sniker seg nærmere og nye slippdatoer avdukes.

Dersom du oppdager et spill vi har glemt er det bare å si fra i kommentarfeltet nedenfor.

LES OGSÅ: Her er forskjellene på Xbox Series X og Xbox Series S »

Siste fra forsiden