Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 10

Her er luke nummer ti i julekalenderen

Har du fire hundre timer til overs?

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Sniking og «splicing» står på menyen

I dag kan førjulstiden gjøres litt tøffere, med denne samlingen tungvektere innen action- og eventyrspill. Alle spillene leveres til PlayStation 4.

The Elder Scolls V: Skyrim.
Bethesda Softworks

Har du hørt om The Elder Scrolls V: Skyrim? Dette storslagne rollespillet fra 2011 fikk nylig en oppusset spesialutgave, og det er denne du nå har muligheten til å vinne. Special Edition kan skilte med oppusset grafikk, og har alle de tre offisielle tilleggspakkene integrert i grunnspillet. Skyrim ble i vår anmeldelse av originalutgaven honorert med høyest mulig karakter.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.
Konami
Bioshock Infinite.
2K

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain er det siste kapittelet i Hideo Kojimas ikoniske actionepos. Utgaven du har muligheten til å vinne her, er den såkalte «The Definitive Experience». Her er The Phantom Pain og prolog-spillet Ground Zeroes slått sammen til en helhetlig pakke, og er derfor den perfekte løsningen for deg som ennå ikke har satt tennene i spillet som vår anmelder kalte «et perfekt farvel til en legendarisk spillserie».

Vi skal til sist i dag til uhumske farvann med Bioshock: The Collection, som er en samlepakke bestående av oppussede utgaver av Bioshock, Bioshock 2 og Bioshock Infinite. Her får du altså hele tre fantastiske spill i nyoppusset drakt. Hvis du ennå ikke har tatt turen under vann til Rapture, eller opp i skyene til Columbia, er denne pakken din billett til noen av de mest minneverdige spillverdenene i moderne tid.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
1290 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden