Xbox All Access

Her er prisene på Xbox All Access

Delbetalingsordningen til Xbox blir like dyr som å kjøpe alt med en gang.

Xbox Series X og Xbox Series S.
Microsoft

Xbox har nå kunngjort hva vi må betale for utlånstjenesten Xbox All Access her i Norge.

For Xbox Series X med Xbox Game Pass Ultimate må man ut med 354 kroner i måneden over to år, mens Xbox Series S med det samme Game Pass-abonnementet koster 262 kroner i måneden over to år. Når de to årene med bindingstid er omme, eier du konsollen.

Xbox Series X og Xbox Series S.
Microsoft

Etter litt kjapp regning kan vi konstantere at dette er en grei deal på papiret.

For Xbox Series X ender du opp med å ha betalt 8496 kroner over de to årene. Skulle du kjøpt konsollen og abonnert umiddelbart ville det kostet deg 8499 kroner – så du «sparer» altså tre kroner her.

Med Xbox Series S ender du opp med å ha betalt 6288 i løpet av de to årene. Skulle du kjøpt konsollen og abonnert på Xbox Game Pass Ultimate, hadde du betalt 6299 kroner. Hele 11 kroner ekstra å rutte med her, altså.

LES OGSÅ: Dette er forskjellene på Xbox Series X og Xbox Series S

Husk å sjekk avtalen

Vi vil likevel påpeke at avtalen fordrer at man oppretter en kredittavtale med Ressursbank. Her gjelder det å holde tunga i munnen. De fleste klarer nok å raske sammen 350 kroner i måneden, men dersom du skulle havne bakpå her kan det bli dyrt, avhengig av hva avtalen sier. Vi har ikke sett kredittavtalen for Xbox All Access ennå, men oppfordrer sterkt å lese hva den innebærer før du eventuelt begynner delbetalingen.

Xbox All Access er en betalingsplansordning der man betaler en månedlig sum for å få både konsoll og spillbibliotektjenesten Xbox Game Pass Ultimate.

Xbox Game Pass Ultimate har over 100 spill som roteres inn og ut, og tar deg spille disse spillene på PC eller Xbox. Alle spill som lages og gis ut av Microsoft kommer dit på slippdagen, og forlater aldri tjenesten. I tillegg har tjenesten flere større og tredjepartsspill. Som en del av abonnementet får mann også nettspillingstjenesten Xbox Live Gold.

SAMMENLIGNING: Så kraftig er PlayStation 5 og Xbox Series X »

Siste fra forsiden