Her er traileren til The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

Spillet har blitt så mye bedre at det slippes både på de nye konsollene og Windows.

Bethesda Softworks

– Det er én spesiell ting dere har spurt oss om lenge, og ja, vi har jobbet med det, er alt Bethesda Game Studios-sjef Todd Howard trenger å si før han trekker sløret av den nye og forbedrede versjonen av The Elder Scrolls V: Skyrim.

På nattens pressekonferanse bekreftet Bethesda at en ny versjon av spillet vil bli sluppet 28. oktober, ikke bare til PlayStation 4 og Xbox One, men også til PC. Med store visuelle forbedringer, som avanserte lysrefleksjoner og ny vann- og snøskyggelegging, viser traileren en ny versjon av det fem år gamle spillet som rett og slett gjør PC-utgaven verdt å oppdatere.

Ikke nok med det, men hvis du eier Skyrim og alle utvidelsespakkene eller Legendary Edition på Steam, vil det bli mulig å oppgradere uten noen kostnader.

«Mods» til konsollene

Utover visuelle deiligheter kunne Bethesda fortelle at de planlegger å åpne for «mods» i PlayStation 4- og Xbox One-utgavene av Skyrim Special Edition. Om dette blir en trinnvis prosess, i samme stil som Fallout 4 til konsoller, gjenstår å se. Skal vi tro Twitter-kontoen deres, kan det virke som alle PC-«mods» vil komme til konsollene:

Les også: Fe er EAs nye indie-yndling

Les alle nyhetene våre fra årets E3 i vår E3-seksjon

Siste fra forsiden