Her ser vi Zelda på Nintendo Switch for første gang

Nintendo tok med seg The Legend of Zelda: Breath of the Wild til The Tonight Show.

Nintendo of America-sjef Reggie Fils-Aimé stilte onsdag opp på The Tonight Show med Jimmy Fallon, for å vise frem mobilspillet Super Mario Run. Fallon hoppet og spratt seg gjennom ett av spillets nivåer, og fikk til og med tommel opp av Mario-pappa Shigeru Miyamoto, som satt i salen.

Reggie Fils-Aimé spilte det nye Zelda-spillet hos Jimmy Fallon.

Mobilspillet var riktignok ikke det eneste Nintendo-sjefen hadde med seg på scenen, og da Mario var lagt bort trakk han frem en Nintendo Switch:

– For første gang på TV skal du få spille The Legend of Zelda: Breath of the Wild på Nintendo Switch, fortalte Fils-Aimé til en nærmest hyperventilerende Fallon.

Fra TV til håndholdt

Demonstrasjonen av det kommende Zelda-spillet begynte på storskjerm, med Switch-konsollen plugget inn i dokkingstasjonen. Fils-Aimé viste frem spillets store verden og noe av det man kan gjøre i den, før han la fra seg Pro-kontrolleren og byttet til maskinens håndholdtmodus.

Før han rakte konsollen til Fallon trykket Nintendo-sjefen på noen knapper som vi ikke fikk se, men ellers var overgangen fra TV til håndholdt rask og enkel. Spillet virket også å kjøre greit på den lille skjermen, selv om vi kun rakk å se show-verten bekjempe et par motstandere før spilløkten var over.

Ellers hadde Fils-Aimé ingen nyheter å dele, og ytterligere detaljer om konsollen skal ikke avsløres før 12. januar, da Nintendo blant annet vil røpe pris, lanseringsdato og tekniske spesifikasjoner.

Nye Nintendo Switch-rykter dukker stadig opp.
Ifølge kilder vil GameCube-spill inkluderes i konsollens emuleringsbibliotek »

Siste fra forsiden