Her setter han ny verdensrekord i Fallout 3

Gigantspillet ble rundet på 18 minutter og 53 sekunder.

Skjermbilde av videoen, Ryderc33

Det er alltid fascinerende å se på folk prøve å komme seg gjennom kjente spill så raskt som mulig. De utnytter hvert eneste smutthull, spiller spillet på en fantastisk fjern måte, og gjør ting du aldri hadde tenkt på for å slå klokka.

Fallout 3 er blant spillende der det har vært kniving om å få den beste rekorden i en stund nå. Og tirsdag publiserte «Rydou» det som nå står som verdensrekorden i Bethesdas store spill. Han greide å komme seg fra begynnelsen av spillet til rulletekst på 18 minutter og 53 sekunder. Rekordforsøket kan du se i videoen nederst.

Takk til Gamebryo

Det skal sies at rekorden er en såkalt «Any%»-run, altså et rekordforsøk der man kan gjøre alt man kan for å barbere sekunder av klokka. I Fallout 3 er det spillmotoren Gamebryo som gir mest å leke seg med her.

– Hver gang du hurtiglaster fungerer ikke kolisjonsoppdagelsen i noe slikt som 10 bildefrekvenser. Dette gjør at jeg kan «clippe» gjennom objekter og vegger, til en viss grad, forteller han i videobeskrivelsen.

Du kan se hvordan han gjør dette i løpet av videoen, der han lagrer og laster for å komme seg gjennom eller helt harde flater.

Faktisk slo Rydou sin egen rekord med dette forsøket, og gjorde egentlig bare det hele fire sekunder kjappere denne gangen. Nå legger han likevel fra seg spillet og ser mot noe nytt, med mindre noen absolutt skal knabbe rekorden fra ham.

Selv i gamle spill oppdages det nye ting hele tiden.
Alle trodde denne Super Mario World-glitchen var umulig å gjennomføre »

Fallout 3-verdensrekorden (Video: Ryderc33)

Siste fra forsiden