Sam Barlow - Project C Project D

Her Story- og Immortality-skaperen avduket to kommende spill

Sam Barlow lager både et nytt FMV-spill og en grøsser.

Teaser-bilde for Project C.
Half Mermaid

Half Mermaid og Sam Barlow, kjent for de interaktive eventyrene Her Story, Telling Lies og Immortality, er på gang med nye prosjekter. Utvikleren har to spill i ovnen – ett i samme stil som hans tidligere spill og ett grøsserspill.

Project C er kodenavnet på det såkalte FMV- eller Full Motion Video-spillet. Dette består av ulike sekvenser med realfilmopptak som spillere skal snekre sammen i en rekkefølge som gir noenlunde mening.

Spill nummer to bærer arbeidstittelen Project D. Dette er beskrives som en overlevelsesgrøsser, en sjanger Barlow er godt kjent med. Utvikleren har tidligere stått bak Silent Hill: Origins og Silent Hill: Shattered Memories.

Teaser-bilde for Project D.
Half Mermaid

Som vanlig når Barlow avslører spill er detaljene svært vage. Steam-sidene for både Project C og Project D er svært så hemmelighetsfulle, med skjulte ord i fleng. Disse skal imidlertid avsløres etter hvert som flere legger spillene på Steam-ønskelista.

Datoer for spillene er foreløpig ikke klare. Utvikleren forteller riktignok at prosessen med å hyre inn flere utviklere skal begynne snart, så trolig er det enda en stund før vi får se mer.

I forbindelse med avdukingen bekreftet Barlow også at det finnes et Project B. Det spillet er imidlertid satt på vent fordi verdenen angivelig «ikke er klar» for Half Mermaids tolkning av den franske revolusjonen.

LES OGSÅ: Neste The Witcher snart klar for full produksjon »

Siste fra forsiden