Cult of the Lamb

Herlige Cult of the Lamb solgte én million i løpet av lanseringsuka

Nå jobber utvikleren med å fikse feil og bedre opplevelsen.

Devolver Digital

Cult of the Lamb har blitt en aldri så liten suksess for Devolver Digital og spillets australske utvikler, Massive Monster. Torsdag kunne partene fortelle at spillet solgte én million eksemplarer i løpet av sine første syv dager etter lansering.

Cult of the Lamb gjør det godt.
Devolver Digital

I en pressemelding takket Massive Monster for støtten spillet har fått så langt. Teamet hviler imidlertid ikke på laurbærene, og er i full gang med å rydde opp i problemer som har dukket opp.

– Vi har hørt tilbakemeldingene deres, og jobber så hardt vi kan med å spore, identifisere og fikse problemene dere har rapportert. Vi jobber aktivt med oppdateringer på samtlige plattformer, og setter pris på tålmodigheten deres så langt, skrev utvikleren på Twitter.

Spillere som oppdager feil bes om å rapportere disse – via et eget skjema – slik at Massive Monster kan få ryddet opp så raskt som mulig.

Ellers er utvikleren i gang med å lage mer gratis innhold til Cult of the Lamb. Foreløpig vet vi ikke hva som kommer, men ifølge beskrivelsen skal de planlagte utvidelsene introdusere mer dybde til spillopplevelsen.

Vi storkoste oss med Cult of the Lamb, en sjangerhybrid som kombinerer basebygging med actionfylte roguelike-kamper. Her driver man sin egen religiøse sekt, i en opplevelse som ifølge undertegnede bare blir bedre jo mer man spiller.

Devolver har flere spill i utgiverovnen.
Anger Foot handler om å sparke til alt man ser i en Hotline Miami-lignende verden »

Siste fra forsiden