Herlige Dragon's Dogma: Dark Arisen ankommer nye konsoller i oktober

Capcom har gitt oss lanseringsdato og en ny trailer for action-rollespillet.

I mai kunngjorde Capcom at arbeidet var i gang med å bringe action-rollespillet Dragon's Dogma: Dark Arisen til PlayStation 4 og Xbox One. Den gang hadde utvikleren få detaljer å by på, men torsdag fikk vi endelig en offisiell lanseringsdato.

Snart kan du oppleve Dragon's Dogma: Dark Arisens utfordrende kamper på nye konsoller.
Capcom

På sine nettsider skriver Capcom at de nye versjonene skal slippes 3. oktober. Spillet inkluderer det originale Dragon's Dogma-eventyret, samt alt ekstrainnholdet introdusert i Dark Arisen-utvidelsen. Om vi kan forvente noe nytt i PlayStation 4- og Xbox One-utgavene har utvikleren hittil ikke sagt noe om.

Ved siden av datoen slapp Capcom en ny trailer for spillet, som du kan se øverst i artikkelen.

Utfordrende eventyr

Dragon's Dogma ble opprinnelig lansert for PlayStation 3 og Xbox 360 i 2012, til mye skryt her i gården. Året etter gjenoppstod spillet i en ny og utvidet versjon, med undertittelen Dark Arisen, og igjen lot vår anmelder seg imponere:

Capcom sender oss tilbake til Gransys.
Capcom

– Med Dragon's Dogma har Capcom skapt noe helt spesielt. Det er et utfordrende og massivt rollespill som virkelig får frem den intense stemningen av å reise på eventyrferd i farlige områder. I Dark Arisen blir eventyrferden tonet ned, men farene øket. [...] Om du er på jakt etter et omfattende eventyr som gladelig får deg til å ofre flerfoldige timer på å gå deg vill i mørket, finner du knapt bedre alternativer, skrev Øystein Furevik i 2013.

I fjor kom Dragon's Dogma: Dark Arisen også til PC, så om du enda ikke har opplevd det herlige eventyret er det snart nok av plattformer å velge mellom.

I 2015 fikk Dragon's Dogma en oppfølger.
Hvorvidt det kommer til vesten vet vi imidlertd ikke »

Siste fra forsiden