Hersk over stjernene!

Spennende Star Ruler er på vei til butikkene.

Romstrategispillet Star Ruler ble opprinnelig lansert via digital distribusjon mot slutten av fjoråret, men utviklerne har ikke sluttet å legge til nytt innhold. Nå har de sikret seg en avtale med nederlandske Iceberg Interactive, som vil bringe en oppgradert versjon av spillet til butikkhyllene i september.

Star Ruler er et strategispill som gir deg rollen som sjef over et romimperium. I motsetning til mange andre spill i sjangeren er det sanntidsbasert, og foregår i tredimensjonale galakser med opp til ti tusen stjernesystemer.

Vi er alltid klar for litt romkrig.

Hvis dette høres overkomplisert ut trenger du ikke være redd. Du velger nemlig selv hvor mange systemer du vil ha i spillet ditt, og kan faktisk spille kun med ett system om du ønsker det. Du kan også velge helt flate galakser, hvis det å navigere i tredimensjonale rom blir forvirrende.

Spillet har et avansert kamera som lar deg zoome helt inn til de individuelle romkampene om du ønsker det.

Det er ikke klart hva slags nyheter vi kan forvente i den kommende utgaven, men vi loves informasjon om dette (samt bonusinnhold for de som kjøper spillet i butikk) på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden