Bayonetta 3 - Hellena Taylor

Hevder at Bayonetta-skuespilleren ble tilbudt mer enn hun påstår

Hellena Taylor oppfordret til boikott av seriens nyeste innslag.

PlatinumGames

Skuespiller Hellena Taylor skapte store overskrifter i helgen, da hun anklagde Bayonetta-utvikler Platinum Games for å tilby henne luselønn for å gjenta rollen i Bayonetta 3. I stedet var det Jennifer Hale som tok over jobben, og Taylor oppfordret til boikott.

Nå har nye påstander dukket opp i saken, som hevder at Taylor ble tilbudt langt mer enn det hun påstår.

Han sier, hun sier

Hellena Taylor var stemmeskuespiller for Bayonetta i de to første spillene, men ble erstattet av Jennifer Hale for Bayonetta 3.
Sega

Ifølge Taylor ble hun tilbudt 4000 dollar for hele skuespillerjobben. Det avviser imidlertid kilder som har snakket med Bloomberg. De hevder at tilbudet var på 3000 til 4000 dollar per innspillingsøkt, med totalt fem planlagte økter.

Ifølge de anonyme kildene skal Taylor ha bedt om et sekssifret totalbeløp pluss tilleggsinntekter basert på salg av Bayonetta 3. Det ville ikke utvikleren være med på, og etter flere runder med forhandlinger ble samarbeidet brutt.

I en uttalelse til Bloomberg sier Taylor at dette er en ren løgn fra en utvikler som prøver å redde skinnet. Hun skriver videre at hun nå ønsker å legge hele greia bak seg.

I kjølvannet av Taylors anklager har både Hale og Platinum Games-sjef Hideki Kamiya måttet tåle trakassering og mye kritikk i sosiale medier. Hale er bundet av en taushetserklæring og kan ikke uttale seg om saken, men ber folk om å være snille med hverandre.

Platinum Games har ikke kommet med en offisiell uttalelse om saken, og Nintendo har heller ikke svart på forespørsel fra Gamer.no om en kommentar.

LES OGSÅ: God of War-sjefen ber fans vise mer respekt »

Siste fra forsiden