Bayonetta 3

Viste endelig mer fra Bayonetta 3

Det neste spillet i actionserien kommer til Switch i 2022.

Ventetiden på et nytt Bayonetta-spill har blitt lang. Helt siden PlatinumGames avduket Bayonetta 3 i 2017 har utvikleren knapt nevnt spillet, men natt til fredag dukket det omsider opp igjen.

Under Nintendos nyeste Direct-sending fikk vi en rykende fersk trailer, som du kan se øverst i artikkelen. Av de nesten fire minuttene er det mest filmsekvenser, men Platinum serverte også noen glimt av hva man kan forvente fra spillingen.

Det går hektisk for seg i videoen, men vi får blant annet se spillets titulære protagonist kontrollere gigantiske monstre i kamp. Hun kan også mane frem diverse gjenstander, inkludert en slags rakett som hun kjører rett gjennom fienden.

Bayonetta 3 har fortsatt ingen nøyaktig slippdato, men Nintendo kunne si så mye som at spillet kommer en gang til neste år. Det blir eksklusivt for Nintendo Switch.

Galskap

De første Bayonetta-spillet fikk sin begynnelse i 2010 på Xbox 360 og PlayStation 3, mens oppfølgeren Bayonetta 2 kom til Wii U i 2014. I bresjen for serien står hovedpersonen med samme navn som tittelen – ei heks som kler seg i sitt eget hår, med pistoler som stiletthæler.

Vi likte begge spillene godt, vi, uansett hvor anmassende de kan være til tider.

– Bayonetta 2 er et spill du blir andpusten av. Det kan være direkte slitsomt å spille, og om du er utmattet etter noen timer i denne verdenen skal du vite at det er helt greit, skrev vi om Bayonetta 2 før vi klistret en nier i bunn av anmeldelsen.

Siste fra forsiden