Bayonetta - Hellena Taylor

Bayonetta-skuespiller innrømmer å ha fått tilbud om mer penger

Likevel oppfordrer Hellena Taylor fortsatt til boikott.

Nintendo

Konflikten mellom Platinum Games og tidligere Bayonetta-skuespiller Hellena Taylor vil ingen ende ta.

Vel inne i tredje runde med beskyldninger har Taylor nå innrømmet at hun fikk tilbud om mer penger enn hun opprinnelig ga uttrykk for. Hun holder likevel fast på oppfordringen om boikott.

– Prøver å bagatellisere det jeg sier

I en lengre Twitter-tråd gikk Taylor tilbake på påstanden om at Platinum Games kun ville gi henne 4000 dollar – rundt 42 000 kroner – for arbeidet med å gi stemme til Bayonetta i det kommende Bayonetta 3. Som Bloomberg-journalist Jason Schreier hevdet forrige uke var tilbudet nærmere 15 000 dollar, bekreftet skuespilleren.

Hvorvidt det er nok kompensasjon for et spill som trolig vil tjene millioner er fortsatt en debatt det er verdt å ta. For Taylor var det i hvert fall ikke tilstrekkelig, og hun endte opp med å takke nei til rollen.

Deretter kom tilbudet om 4000 dollar for å spille inn et knippe replikker – angivelig for en annen figur i Bayonetta 3. Dette takket Taylor også nei til.

Videre avviser hun påstander om at hun skal ha bedt om 250 000 dollar for jobben. Taylor mener dette er et forsøk på svartmale henne, ledet av både bransjefolk og «innflytelsesrike journalister» – uten at hun trekker frem navn.

Taylor avsluttet så Twitter-tråden med å igjen oppfordre til boikott av Bayonetta 3.

Siden sist har også Platinum Games kommentert saken. I en uttalelse på Twitter rettet utvikleren sin fulle støtte til Jennifer Hale – som tok over rollen som Bayonetta etter Taylor. Utvikleren ba også om at folk lar være å komme med respektløse kommentarer til både Hale og andre medlemmer av utviklerteamet.

LES OGSÅ: Roblox fjerner spill basert på krigen i Ukraina »

Siste fra forsiden