James Bond - Hitman

Hitman-studioet skal lage James Bond-spill

Skal fortelle en helt ny historie om agent 007.

Torsdag ettermiddag trakk danskene i IO Interactive sløret av sitt neste prosjekt, foreløpig kun kalt Project 007. Du kan se en liten trailersnutt ovenfor.

Som arbeidstittelen antyder er det snakk om et spill basert på James Bond-universet. Ifølge en pressemelding er ikke spillet knyttet til noen av de eksisterende fortellingene, og er en opprinnelseshistorie for agent 007.

– Det å skape et originalt Bond-spill er en monumental oppgave, og jeg tror virkelig at IO Interactive, i samarbeid med våre kreative partnere hos EON og MGM, kan levere noe veldig spesielt, sier IO Interactive-sjef Hakan Abrak i pressemeldingen.

Spillet skal komme til «moderne systemer og plattformer», noe som er temmelig vagt. Vi tipper i hvert fall at det er snakk om versjoner til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Det bruker den samme spillmotoren som de nyere Hitman-spillene, Glacier, og er under utvikling hos IOs studioer på tvers av Danmark og Sverige.

Ellers vet vi lite. Ingen slippdato er klar, ingen bilder er offentliggjort, og foreløpig er alt temmelig hemmelig. Ganske passende, med tanke på spiontematikken.

Siste fra forsiden