IO Interactive - MMO

Nå skal Hitman-utvikleren lage nettrollespill

Danske IO Interactive slapp de første detaljene om sitt neste prosjekt.

IO Interactive

IO Interactive har de siste årene gjort seg bemerket for sin Hitman-serie. Gjennom tre spill har den danske utvikleren snekret sammen et større snikmorderunivers, og nå skal lærdommen tas med videre til et helt nytt prosjekt.

Via sine nettsider kunngjorde IO at det har begynt arbeidet med et nettbasert rollespill satt i en fantasiverden. Detaljene er foreløpig vage, men teamet kunne fortelle at det har latt seg inspirere av gamle penn-og-papir-rollespill og «Velg ditt eget eventyr»-bøker.

– Denne ideen om at en gruppe mennesker med forskjellige egenskaper og styrker kan jobbe sammen og bli mer enn summen av sine deler er det som inspirerer oss. Den inspirerer fantasiverdenen vi bygger og den inspirerer hvordan vi bygger den, skriver utvikleren.

IO Interactive har de siste årene vokst til å inkludere flere studioer, basert i København, Malmø og Barcelona. Samtlige involveres i arbeidet med dette nye spillet, der utvikleren satser på mangfold for å skape en variert verden.

Ved siden av nettrollespillet jobber IO også med et spill om James Bond, foreløpig kalt Project 007. Dette ble først avduket i 2020, og skal fortelle opprinnelseshistorien til den britiske agenten. Noen slippdato for dette er heller ikke bekreftet.

LES OGSÅ: Guerrilla bekrefter planer om et flerspillerspill satt i Horizon-universet »

Siste fra forsiden