Hjertelig god jul, kjære leser!

Nå senker julefreden seg.

Oranzy, Shutterstock

Julefrokosten er på bordet, ribba skal i ovnen om få timer, juletreet er … vel, så som så, og vi har samlet oss hos de kjente og kjære folkene i livene våre. Nå – på julaften – tar vi i Gamer.no en pust i bakken, men først vil vi takke dere alle for at dere er her.

At Gamer.no fortsatt holder koken etter 17 år er ganske utrolig, og det hadde aldri skjedd uten dere. Det gjelder selvfølgelig alle som leser oss, daglig eller ukentlig, og dere som deltar i Telenorligaen. Tusen hjertelig takk til dere!

Vi vil likevel rette en ekstra stor takk til dere som støtter oss økonomisk via Gamer Support og Gamer Premium. Vi er utrolig takknemlige for at dere vil bidra, og vi tar det ikke for gitt. Tusen, tusen takk!

Året 2018

Dette har vært et rimelig snedig år for Gamer.no. Som noen av dere kanskje vet ble vi kjøpt opp i løpet av de første månedene av året, og vi ansatte var naturlig nok spente på hva overgangen fra Teknisk Ukeblad til et mindre og mer fokusert foretak med kun oss ville medføre. Det er litt tidlig å ta en grundig stikkprøve av situasjonen riktig ennå, men moralen og opplevelsen innad er svært god.

Ikke minst er det svært hyggelig å kunne melde om at lesertallene peker mye oppover i samtlige grafer.

E-sportavdelingen har sust avgårde som vanlig. Telenorligaen har blitt avholdt i år også, både på våren og høsten, med ligaspill i Overwatch, League of Legends, Hearthstone, Rocket League og Counter-Strike: GO. Finalene har blitt vist på VGTV og Nettavisen, noe som har brakt norsk e-sport ut til mange flere enn tidligere. I tillegg har det blitt avholdt flere små turneringer i spill som Fortnite og Playerunknown's Battlegrounds.

Påmeldingen for Telenorligaen i 2019 åpner over nyttår. Det er bare å samle spillgjengen og melde dere på over nyttår.

Planene for mellomjula

Vi begynner julefeiringa nå, og derfor blir det litt mindre fart her på bruket enn vanlig. Det betyr likevel ikke det Gamer.no blir helt dødt i romjula. For det første er julaftens kalenderluke åpnet, så du har en siste sjanse til å vinne noe der.

Tradisjon tro kommer redaksjonens kåring over årets beste og mest skuffende spill nå om få dager, den 27. desember. Dagen etter skal 7 redaksjonsmedlemmer fortelle hvilke spill som er deres personlige favoritter fra året som har gått.

Som alltid er vi minst like interesserte i å høre hva dere synes har utmerket seg i løpet av året, og i begynnelsen av januar begynner vi å sanke inn stemmer til lesernes kåring. Resultatet blir publisert i en egen sak i løpet av januar.

Vi kommer også til å trekke frem noen tidligere publiserte godbiter til glede for nye og gamle lesere gjennom romjulen. Følg med.

Med det sagt gjenstår det bare for oss å ønske alle lesere og ligadeltakere en riktig god jul og et godt nytt år! Takk for i år!

Siste fra forsiden