Home utsatt igjen

Åpen beta til høsten

Sonys ambisiøse onlineprosjekt Home har blitt utsatt nok en gang.

Home er en virtuell møteplass for PlayStation-eiere. Spillerne får lage sin egen figur og innrede sin egen leilighet, hvor de blant annet kan få besøk av andre spillere.

Betatest Home til høsten.

Leiligheten kan innredes ved hjelp av ulike møbler, samt bilder og media fra brukerens egen harddisk. Hver bruker får en egen virtuell lommebok (med ekte penger), og kan kjøpe møbler og klær, samt delta i auksjoner.

Opprinnelig skulle Home ha blitt lansert i fjor høst, men slik gikk det ikke. Nå er det klart at Sony trenger enda mer tid på Home. Den åpne betatesten er utsatt til høsten, og det er ikke klart når den ferdige utgaven av prosjektet dukker opp.

– Vi forstår at vi spør PS3-eiere om å vente litt lenger, men vi har konkludert med at vi trenger mer tid til å raffinere tjenesten og sikre et mer fokusert spillmiljø, sier Sony Computer Entertainment-sjef Kaz Hirai.

Han fortsetter:

– Målet er å tilby brukerne en helt ny spillopplevelse, som kun blir tilgjengelig på PlayStation Home. Det å bruke mer tid på utviklingen og den lukkede betatesten understreker vår vilje til å levere en kvalitetstjeneste.

Vi kommer tilbake med informasjon om lanseringen og betatesten når den dukker opp.

Siste fra forsiden