Homeworld 3 utsatt

Homeworld 3 er utsatt enda en gang

Sanntidsstrategispillet kommer nå i mai.

Gearbox Publishing

TLDR

  • Homeworld 3 har fått sin fullversjon utsatt, bare dager etter lanseringen av en demo for sanntidsstrategispillet.
  • Blackbird Interactive og utgiver Gearbox utsetter lanseringen til 13. mai på grunn av behov for mer finpuss.
  • Demoen for Homeworld 3, som lar spillere prøve en modus kalt War Games, er tilgjengelig på Steam frem til og med 12. februar.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Fans av sanntidsstrategi fikk denne uka en smakebit av det etterlengtede Homeworld 3. Gleden over Steam-demoen ble imidlertid kortvarig, ettersom utvikleren to dager senere kunngjorde at fullversjonen må utsettes enda en gang.

I en uttalelse forklarer Blackbird Interactive og utgiver Gearbox at det er nødvendig med mer finpuss. Det kommer etter tilbakemeldinger fra den nyeste runden med testing av spillet.

I stedet for 8. mars vil spillet nå lanseres 13. mai, med tidlig tilgang fra 10. mai for de som betaler ekstra. Dette er den ørtende utsettelsen av Homeworld 3, som opprinnelig skulle slippes i slutten av 2022.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Lansering av seriens forrige innslag kom for øvrig i 2003, og Blackbird vet at fans har måttet vente en stund.

– Å si at dere spillere har ventet tålmodig på dette neste spillet vil være en underdrivelse, og vi setter stor pris på det. Vi vil fortsette å komme med oppdateringer på vår fremdrift.

De som venter i spenning kan altså teste demoen for Homeworld 3 på Steam. Demoen – som lar spillere prøve modusen kalt War Games – er tilgjengelig frem til og med 12. februar.

LES OGSÅ: Test hundrevis av demoer på Steam »

Siste fra forsiden