Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West-oppdatering fikser krasj og lover bedre ytelse

Ute nå.

Sony

Horizon Forbidden West har fått sin første oppdatering siden spillets lansering forrige uke. Patch 1.05 rydder opp i en rekke feil som spillere har rapportert, og sørger for at spillet kjører bedre.

Oppdateringen 1.05 er ute nå.
Sony

Via Reddit forteller Guerrilla at oppdateringen blant annet har fikset flere problemer med spillkrasj. Utvikleren melder også om diverse forbedringer til spillets ytelse, og at flere utilsiktede lasteskjermer – hvor skjermen går i svart i et sekund eller to – er fjernet.

Ellers har Guerrilla ordnet opp i HDR-modusen, som gjorde at bildet rett og slett ble for skarpt. Problemer med animasjoner for Aloy er også fikset, og både hun og andre figurer skal nå se mot riktig punkt under visse filmsekvenser der de tidligere bare stirret ut i tomme luften.

Utviklerteamet påpeker at det enda er ting som må jobbes med. For eksempel forsker Guerrilla fortsatt på en rekke visuelle problemer, som dukker opp når spillere beveger på kameraet. At klærne til Aloy ser uskarpe ut i fotomodusen skal også fikses.

Videre har oppdraget Reach for the Stars en feil som gjør at man noen ganger ikke kan fullføre det. I tillegg opplever enkelte spillere fortsatt at de blir sittende fast i lasteskjermen når de går inn i Melee Pits – kamparenaer i spillet.

Lost Ark-utvikleren jobber også med å fikse på sitt spill.
Det blir imidlertid ingen serverbytter, forteller Amazon »

Siste fra forsiden