Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West-trailer avslører mer om spillets historie

Møt noen av de nye figurene Aloy skal kjempe med og mot.

Guerrilla Games slapp denne uken en ny trailer for Horizon Forbidden West. Videoen – som du kan se over – fokuserer på spillets historie, og introduserer flere av figurene Aloy vil støte på i sitt neste eventyr.

Aloy møter på både kjente og ukjente figurer i Horizon Forbidden West.
Sony Interactive Entertainment

Som vi vet fra tidligere tar Horizon-heltinnen Aloy turen vestover i oppfølgeren til Horizon Zero Dawn. Her må hun prøve å stoppe en mystisk kraft som terroriserer landet. I den forbindelse støter hun på Regalla og hennes bande med kjeltringer, og det blir også et gjensyn med Sylens.

Også denne gangen får spillere hjelp underveis. Erend og Varl dukker blant annet opp igjen, sammen med nye figurer som Zo, Alva og Kotallo.

LES OGSÅ: Se 14 minutter med Horizon Forbidden West »

Den nye traileren hinter også om andre, mer mystiske skikkelser. Blant disse er Tilda, en ny figur som ifølge utvikleren har en slags tilknytning til verdenen som eksisterte før maskinene tok over.

Horizon Forbidden West kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5 den 18. februar. Spillet lover en rekke nyvinninger sammenlignet med det første spillet, inkludert flere våpen og fiendetyper, en paraglider og muligheten til å dykke skikkelig under vann.

Horizon-serien får også sin egen VR-opplevelse.
Horizon Call of the Mountain kommer til PlayStation VR2 »

Siste fra forsiden