Horizon Forbidden West

Se 14 minutter med Horizon Forbidden West

Sony viste frem spilling fra det kommende actioneventyret.

Horizon Forbidden West var i fokus under Sonys State of Play-sending torsdag kveld. Selskapet serverte et snaut kvarter med spilling, i en video som du kan se øverst i artikkelen.

Aloy får diverse nye verktøy i Horizon Forbidden West.
Sony Interactive Entertainment

Videoen starter midt i et oppdrag, med Aloy på leting etter kompisen Erend. Han er tatt til fange av kjeltringer, og dermed settes en redningsaksjon i gang.

Ved siden av grafikken, som er unektelig flott, viste videoen flere av nyhetene utvikler Guerrilla har introdusert siden Horizon Zero Dawn. Aloy kan for eksempel bruke fokusskanneren sin for å vise frem klatrepunkter, hun har et skjold som fungerer som paraglider og en maske som lar henne puste under vann så lenge hun vil.

Som Guerrilla har hintet til før er nye beist også på plass. Videoen introduserer blant annet en ny type Watcher, samt en elefantlignende greie som kan bære flere slemminger av gangen.

Horizon Forbidden West.
Sony Interactive Entertainment

Ellers er det mye å dra kjensel på fra forgjengeren. Aloy bruker pil og bue i kamp mot både mennesker og maskiner, hun kan gjemme seg i høyt rødt gress og snikeliminere fiender i øst og vest. Spydet hennes kan fortsatt brukes til å ta kontroll over enkelte maskiner, som man kan ri på for å komme seg raskere fra sted til sted.

En endelig slippdato uteble riktignok fra presentasjonen. Ifølge historiesjef Ben McCaw er utviklingsarbeidet fortsatt i rute, men teamet er likevel ikke helt klare til å si noe om dato enda.

Horizon Forbidden West kommer til både PlayStation 4 og PlayStation 5.

LES OGSÅ: Uncharted 4 ser ut til å bli det neste PlayStation-spillet på PC »

Siste fra forsiden