Høsten blir skummel

Høsten blir skummel

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Fear 3 er nå mer eller mindre offisielt annonsert. Det er magasinet PC Zone som står for skupet. Fear 3 utvikles av Day 1 Studios, som var ansvarlig for konsollporteringen av det første spillet. Monolith Studios bistår Day 1 i utviklingen.

Den demoniske lille jenta Alma Wade er selvsagt tilbake, F.E.A.R-laget må i dette spillet tilintetgjøre henne en gang for alle.

Les også: Betal for å spille med jenter

Fra Fear 2:Project Origin
Fra Fear 2:Project Origin

Spillet har et fokus på samarbeid, i det at man både tar kontroll over Point Man og spøkelset Paxton Fettel. Disse to jobber sammen på en unik måte, siden den ene av de er død og den andre i live så har de ulike perspektiv på ting.

Fear 3 vil ta i bruk i et system som skaper skrekken underveis når man spiller, plassering av fiender og timing vil med andre ord være forskjellig for hver gang man spiller. Spillet skal være enda mer frenetisk og actionfylt enn sin forgjenger.

Fear 3 lover å skremme vettet av oss til høsten.

(Kilde: CvG)

F.e.a.r. 2: Project Origin

X360
Slippdato: 13. februar 2009
Sjanger: Action
Utvikler: Monolith Productions
Utgiver: Warner Bros.

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen