Tacoma - gratis

Humble Bundle deler ut eventyrspillet Tacoma for PC

Du kan sikre deg et eksemplar om du er rask.

Microsoft

Teamet bak Humble Bundle har slått seg sammen med utvikler Fullbright for å tilby nok en gavepakke til PC-, Mac- og Linux-spillere. Frem til 18:00 på søndag kan alle som har lyst plukke opp eventyrspillet Tacoma uten å betale en krone.

I Tacoma får spillere løse et mysterium på en romstasjon.
Microsoft

For å sikre deg et eksemplar må du besøke spillets butikkoppføring i Humble Store, der du trykker du på den grønne knappen merket «Get the game». Ved å logge deg inn (eller opprette en ny Humble-bruker dersom du ikke har en) får du tilsendt en e-post med lenke til nedlasting av spillet.

Det er verdt å merke at tilbudet ikke inkluderer en Steam-nøkkel, og i stedet får du laste ned en DRM-fri versjon av Tacoma. Ofte kommer Humbles gratisnedlastinger med en slags tidsbegrensning, men butikken ser ikke ut til å nevne noen begrensninger denne gangen.

Science-fiction fra Gone Home-studioet

Som nevnt er Tacoma utviklet av Fullbright, det samme studioet som produserte indiesuksessen Gone Home. Spillet ble lansert i 2017, og fikk stort sett en positiv mottakelse.

I det historiedrevne eventyret får spillere utforske Tacoma, en høyteknologisk romstasjon der noe har skjedd. Din jobb blir å finne ut hva, og oppgaven utføres ved å pusle sammen informasjon fra lydopptak, videodagbøker og lignende.

Vår anmelder var blant dem som likte Tacoma svært godt, og selv historien kanskje manglet det lille ekstra var han full av lovord om fortellerteknikken.

Humble byr på turbasert taktikk i sin neste abonnementspakke.
For rundt en hundrelapp får du Mutant Year Zero og flere andre spill »

Siste fra forsiden