Humørfylt Ratchet & Clank til vennegjengen

Ratchet & Clank: All 4 One kommer med flerspillerdel for opp til fire spillere.

Har du savnet å kose deg i Ratchet & Clank-universet med noen gode venner? I så fall er nok Insomniacs annonsering noe for deg!

På Sonys pressekonferanse på Gamescom i Köln tirsdag kveld ble det annonsert at Ratchet & Clank: All 4 One er under utvikling for fulle mugger, og har vært det i all hemmelighet siden januar 2009.

Selv beskriver Chad Dezern, studioansvarlig hos Insomniac Games, det kommende spillet treffende nok som det aller første "en-til-fire-flerspiller-, online/offline-, dropp-inn/dropp-ut-Ratchet & Clank-spillet".

Akrobatikk på høyt nivå.

I tillegg til de to åpenbare maskotene Ratchet og Clank, er Captain Qwark og Dr. Nefarious de to resterende heltene.

– Det var rett og slett for mye potensiale for humor i denne gruppen til å unnlate å bringe dem sammen. Den klumsete idiotien, irriterte antagonismen og ubegrensede ondskapen var et perfekt bilde på hvordan vi på kontoret spiller All 4 One sammen. Jeg ser frem til å fortelle historien om hvordan de fire fant veien til hverandre, forteller Dezern.

Han fortsetter:

– Spillet vårt handler om samarbeid tvers igjennom. Vi vil gjøre det lett å spille sammen med venner og familie, og hoppe inn og ha det gøy i Ratchet-universet.

Se traileren under:(Kilde: Playstation blog)

Siste fra forsiden