Mer Ratchet og Clank underveis

Mer Ratchet og Clank underveis

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Utvikleren Insomniac Games, som står bak både Resistance-serien og Ratchet og Clank-spillene, har allerede bekreftet at deres neste spill skal vises frem under den såkalte PAX-messen i begynnelsen av september og at det er snakk om en PS3-eksklusiv tittel. Hittil har man antatt at spillet det er snakk om er Resistance 3, men nå ser det ut til at et nytt Ratchet og Clank-spill er et like sannsynlig alternativ.

Den energiske plattformduoen er nemlig i ferd med å påta seg enda flere hektiske eventyr skal vi tro stemmeskuespilleren bak Clank-figuren og Nathan Hale fra Resistance-serien, David Kaye. I et intervju med Shogun Gamer bekreftet Kaye ikke bare at en ny R&C-tittel er på vei, men indikerte også at det neste Resistance-spillet muligens ikke blir å se på en stund.

– Det kommer stadig noe interessant fra Insomniac Games. For øyeblikket jobber vi med mer Ratchet og Clank, sa Kaye. På spørsmål om hvorvidt han ville returnere i rollen som Nathan Hale svarte han at han ikke visste.

Dermed kan det altså se ut som om vi vil se det neste R&C-spillet en god stund før Resistance 3, men inntil videre får vi vente på Insomniacs offisielle kunngjøring av spillet, som visstnok skal komme i god tid før selve presentasjonen på PAX-messen den 4. september.

Les også: Anmeldelse: Ratchet & Clank: A Crack in Time
Les også: Anmeldelse: Ratchet & Clank: Tools of Destruction
Les også: PS3 kåret til årets plattform

(Kilde: 1Up)

Ratchet & Clank: A Crack in Time

PS3
Slippdato: 4. november 2009
Sjanger: Action, Plattform
Utvikler: Insomniac Games
Utgiver: SCEE

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen