Konkurranse

Julekalender 2009 – luke 12

Hva er dagens premie?

Ny dag og ny luke åpnes. Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender på Gamer.no er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi har blant annet fått tak i noen av årets beste spill, knallbra spillutstyr, flotte MP3-spillere og mye mer.

Tekken 6.
Cities XL.
Tales of Symphonia: Dawn of the New World.
Order of War.

Fire ulike spill

Hver dag består av en ny pakke, og i dag er premien fire spill fra distributøren Namco Bandai Partners: Tekken 6 til PlayStation 3, Cities XL til PC, Tales of Symphonia: Dawn o fthe New World til Wii og Order of War til PC.

Tekken 6 er et av årets aller beste slåssespill med et hav av figurer, moduser, tilpasningsalternativer, vakker grafikk og et velfungerende kampsystem. Et knallspill både for tilhengere av serien, så vel som nykommere.

I bysimulatoren Cities XL får du leke ordfører og skape en egen storby fra grunnen av. God spillmekanikk, lekker grafikk og et interessant økonomisystem gjør dette til en fengslende opplevelse. I onlinemodusen befinner spillerne seg på en stor planet hvor byene påvirkes av hverandre.

Tales of Symphonia Dawn of the New World er oppfølgeren til Tales of Symphonia på GameCube. I dette japansk rollespill møter vi gamle og nye heter i et stort eventyr fylt med fornøyelig humor og dramatiske hendelser.

Order of War er et sanntidsstrategispill for som foregår under andre verdenskrig, og lar deg kommandere hele hærer i massive slag. Du får kontroll over stridsvogndivisjoner, artilleri, infanteri og fly, og slåss så fillene fyker på både vest- og østfronten.

Slik deltar du

Vi kårer kun én vinner hver dag. For å bli med i trekningen må du svare korrekt på følgende to spørsmål:

Konkurransen er avsluttet.

Les også
Anmeldelse: Cities XL

Lykke til! Vi trekker vinnere i egen egen artikkel hver mandag i desember.

Siste fra forsiden