Konkurranse

Julekalender 2009 – luke 6

Hva er dagens premie?

Ny dag og ny luke åpnes. Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender på Gamer.no er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi har blant annet fått tak i noen av årets beste spill, knallbra spillutstyr, flotte MP3-spillere, gavekort og mye mer. Hver dag består av en ny pakke, og i dag er premien fire spill levert av distributøren K.E. Media: Borderlands, Winter Sports 2010, Beaterator og A Boy and his Blob.

Borderlands kombinerer elementer fra rollespill og skytespill.
Bob i Winter Sports 2010.
Lag musikk på PSP.
A Boy and his Blob returnerer på Wii.

Fire spill, én vinner

Borderlands er et herlig og actionfylt spill som byr på flerfoldige timer med moro. Den glimrende kombinasjonen mellom rollespill og skytespill er herlig, og spillet blir enda bedre når du spiller sammen med andre. Med eit enormt utval våpen blir du heller aldri lei.

I Winter Sports 2010 får du en rekke ulike vinterøvelser, som for eksempel skihopping, skøyter, bo og alpint. For første gang er det nå full onlinestøtte. Perfekt oppvarming til OL i Vancouver.

Musikkspillet Beaterator for PSP ble opprinnelig skapt som en flash-applikasjon på Rockstars hjemmeside. Med tusenvis av looper og lyder skapt av Timbaland og Rockstar, kan du nå lage musikk på din PSP.

A Boy and his Blob for Wii er et nytt spill i serien som debuterte på i 1989. Igjen spiller du en ung gutt som drar på eventyr med en slimklump fra verdensrommet. Vi loves vakker, håndtegnet 2D-grafikk, flotte animasjoner og utfordrende gåter.

Bli med i trekningen

Vinneren av dagens luke kan selv velge hvilken versjon han eller hun vil ha Borderlands og Winter Sports 2010 til, mens Beaterator og A Boy and his Blob kommer på henholdsvis PSP og Wii.

For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Konkurransen er avsluttet.

Les også
Anmeldelse: A Boy and His Blob

Lykke til! Vi trekker vinnere i egne artikler hver mandag i desember. De første seks annonseres mandag 7. desember, de siste mandag 28. desember.

Siste fra forsiden