Hva hadde du gjort om du møtte denne søtnosen på Tinder?

Bethesda bruker sjekkeappen til å reklamere for Fallout Shelter.

Bethesda

Skulle du være på let etter en kort flørt eller en livspartner, har du kanskje vurdert å ta i bruk Tinder. Sjekkeappen har blitt svært populær de siste par årene, mye på grunn av at den gjør det enkelt å møte mennesker man synes er attraktive.

Vault Boy i all sin prakt.

Men hadde du sveipet til venstre eller til høyre om du møtte Vault Boy i sjekkeappen? Det lurer Kotaku på, etter å ha få tilsendt bildet til høyre av en leser.

Vault Boy liker turer i ødelandet

Faktisk er dette et reklamestunt i regi av Bethesda for å skape blest rundt mobilspillet Fallout Shelter. Den falske Vault Boy-profilen vil til og med gi deg en lenke til å laste ned spillet om du viser interesse. Vault Boy er for øvrig en 25 år gammel mann som interessert i å bygge en bedre verden med deg, men tar seg gjerne tid til en kaffepause i den den travle altruistiske hverdagen.

Slik se en av #DateADweller-bildene ut. .

I tandem med Tinder-profilen har Bethesda startet en hashtag på Twitter kalt #DateADweller. Der får man ifølge Kotaku flotte tips som at høy karisma kan være utslagsgivende om man er på sjekker'n.

Mobilappen Tinder finner andre personer i ditt område som bruker appen, og viser deg profilen deres. Der får du se noen bilder av personen, alder, og eventuelle felles venner dere har på Facebook. Du velger så om dette er en person du liker ved å sveipe profilen mot høyre, eller mot venstre om du ikke er interessert. Den andre personen får kun beskjed om dere «matcher», noe som gjør det mulig å begynne en samtale.

Fallout Shelter er et mobilspill som ble lansert under fremvisningen av Fallout 4 på årets E3-messe. Der skal du styre ditt eget hvelv og passe på alle menneskene som bor der. Spillet er gratis på iPhone og nå også på Android, men inneholder mikrotransaksjoner.

Lyst til å oppleve serien før Fallout 4 kommer i høst?
Nå samles alle Fallout-spillene i én pakke »

Siste fra forsiden