Mer fra TimeSplitters-studio

Hva kan det være?

Utvikleren tidligere kjent som Free Radical planlegger et nytt prosjekt.

På tampen av fjoråret kom beskjeden om at britiske Free Radical Design hadde gått konkurs etter labre salg og tapte samarbeidsavtaler. Selskapet ble satt under administrasjon, men ble reddet fra nedleggelse da tyske Crytek kjøpte dem opp tidlig i år.

Haze var siste spill fra gamle Free Radical

Free Radical ble omdøpt til Crytek UK, og vi har ikke hørt noe særlig om dem de siste ti månedene. Den britiske utviklernettsiden Develop pratet nylig med studioet, og daglig leder Karl Hilton avslørte at de nå jobber med konseptet til et helt nytt prosjekt uten tilknytninger til etablerte serier.

Noen detaljer ble ikke nevnt, men det skal være innen førstepersonskytersjangeren, og mest sannsynlig kjøre på CryENGINE 3. Hilton nevnte også at studioet er svært interesserte i å utvikle spill som fokuserer på utdanning.

Det ser dermed ut til at det blir en stund til vi får et eventuelt TimeSplitters 4. Free Radical jobbet med spillet før nedleggelsen, men akkurat nå fokuserer de på det nye prosjektet og Crysis 2. For noen måneder siden nevnte Hilton at et nytt TimeSplitters ikke er umulig, men det beror på hva markedet og utgiverne vil ha.

Siste fra forsiden