Hva mener du en nyversjon av Mass Effect-trilogien bør ha?

BioWare-sjef spør spillerne.

Electronic Arts

BioWare har tidligere fortalt at de vurderer å lage en nyversjon av Mass Effect-trilogien. Nå har Aaron Flynn, som er sjef for BioWare Montreal, postet en slags ønskeliste på forumet NeoGAF, hvor han ber brukerne komme med sine ønsker om hva en nyversjon av de tre actionrollespillene bør ha.

Mass Effect.

Selv nevner han støtte for 1080p-oppløsning, en bildeoppdateringsfrekvens på 60 bilder i sekundet, økt oppløsning på spillets teksturer (spesielt i det første spillet), samt alt det nedlastbare innholdet og en «sømløs» progresjon fra første minutt i eneren til siste minutt i treeren.

«Ønskeliste»

Han understreker at de tingene han nevner bør tas som en ønskeliste, og ikke en offisiell liste over funksjoner i en eventuell nyversjon. Samtidig påpeker nettstedet Eurogamer at han senere i tråden utelukker ting som å oppdatere kampsystemet i det første spillet, så det virker som han har ganske konkrete begrensninger i tankene.

Mass Effect 3.

I kveld planlegger BioWare å feire Mass Effect-serien, i årets utgave av «N7-dagen». Klokken 19:00 i kveld vil en gjeng utviklere fra BioWare diskutere seriens fortid og fremtid, og selv om Flynn sier de ikke har noe å dele om en eventuell nyversjon av Mass Effect-trilogien blir det spennende å se hva som kommer frem.

BioWare er ikke helt fremmed for å be spillmiljøet om ideer og tilbakemeldinger om kommende spillprosjekter, og har blant annet forhørt seg med tilhengerne om hva de ønsker fra Mass Effect 4.

Studioet er forøvrig i den siste fasen av utviklingen av sitt neste spill, Dragon Age: Inquisition. Det kommer 21. november, komplett med flerspiller og mikrotransaksjoner.

Siste fra forsiden