Konkurranse

Hva skal jeg hete?

Stem frem navnet på spillsiden

Vi trenger din hjelp for å finne navnet på Tek.no-nettverkets nye spillside.

Klikk her for å gå direkte til stemmegivningen


Oppdatering 17.02.09: Avstemningen er nå stengt. Vi kommer tilbake med en artikkel hvor vinnerne presenteres om kort tid.

Vi jobber nå for fullt med å dra i gang vår nye spillsatsning, som overtar etter Gamer som Tek.no-nettverkets spillside.

Vi har store planer for det nye spillnettstedet, men trenger din hjelp til å finne et passende navn. Derfor setter vi nå i gang en navnekonkurranse, hvor det er brukerne selv som skal komme med navneforslagene og stemme frem det beste forslaget.

Første del av konkurransen er en nominasjonsperiode, som pågår frem til mandag 9. februar. Forslaget du sender inn kan være enten i form av et nytt domenenavn eller en underseksjon på Tek.no.

Merk at domenenavnet som foreslås må være ledig (.no) eller allerede eid av Edda Media. Dersom forslag du kommer med allerede er foreslått, får du en automatisk beskjed om dette.

Basert på de forslagene som har kommet inn i løpet av nominasjonsperioden velger redaksjonen ut de 20 mest interessante. Dette kan være forslag både fra listen utad og forslag som enda ikke har blitt godkjent av redaksjonen og vist utad. Eventuell rangering på listen utad i nominasjonsperioden kan påvirke valget.

: To stk

Så blir det en stemmeperiode på én uke frem til og med mandag 16. februar, hvor du kan gi én stemme per dag. Den personen med det best rangerte navneforslaget når konkurransen avsluttes mottar en Asus G50V bærbar spill-PC, til en verdi av ca. 14 000 kroner.

Vi trekker også ut to tilfeldige bidragsytere som vinner hvert sitt Microsoft Sidewinder X6 spill-tastatur, verdt rundt 500 kroner.

Les mer om vikårene nederst på siden.

De 20 finaleforslagene


Vilkår

Konkurransen varer frem til og med mandag 16. februar. Vinnerne blir kontaktet. Ansatte i Tek.no-nettverket kan ikke delta. Tek.no-nettverket forbeholder seg retten til å bruke eller forkaste vinnerforslaget som navn på vår nye spillside.

Siste fra forsiden