Hva skjer med Interplay?

Situasjonen ser ikke god ut for den tidligere storheten Interplay. De har slitt med økonomien i en lang periode, og nå har det dukket opp rykter om at de er i ferd med å legge ned virksomheten.

Dagens rykter forteller at Interplay-ansatte blir bedt om å samle sammen sine personlige eiendeler fra kontorene sine, da selskapet er i ferd med å stenge dørene for godt. I tillegg fortelles det at ansatte blir anbefalt å registrere seg som arbeidsledige. Disse ryktene er ikke bekreftet, og til nå har det ikke lykkes noen nyhetssider å få kontakt med selskapet. Telefoner svarer de ikke på, og e-post kommer i retur. I tillegg har nettstedet deres vært nede i to uker.

Interplay har slitt med økonomien i en lang periode. For omtrent en måned siden ble det klart at de ikke hadde råd til å betale leieutgiftene for hovedkontoret sitt, og at huseieren i praksis truet med å kaste dem ut. Arden Realty, som eier bygningen de holder til i, har saksøkt dem for $430000 dollar (nesten tre millioner kroner) i ubetalte leieutgifter. I tillegg har Interplay flere andre søksmål å bekymre seg over, da de i en lengre periode har hatt problemer med å betale det de skylder.

Hva som nå skjer er ikke klart, og selv om dagens rykter skulle vise seg å være falske ser det ut som om Interplay vil trenge et lite mirakel for å holde seg flytende.

Siste fra forsiden