Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 11

Hva skjuler seg bak dagens kalenderluke?

I dag får du sjansen til å utvide spillbiblioteket ditt.

Shutterstock/fotohunter

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Hva med en klassiker i juleferien?

Julen er en perfekt høytid for eventyrspill. (bilde: Joachim Froholt)

I dagens luke er det nettbutikken GOG som stiller med premien. Om du vinner får du nemlig velge fritt i sortimentet deres, og plukke spill for til sammen 50 euro. Det blir 441 kroner med dagens kurs.

GOG selger i dag alle slags spill, men i «gode, gamle dager» het de Good Old Games, og satset eksklusivt på retrospill. Derfor finner du massevis av klassikere i utvalget deres, inkludert mange av de viktigste PC-spillene noensinne.

Og strategispill. (bilde: GOG).

Om det ikke frister med en tur i tidsmaskinen kan du også kjøpe en rekke moderne indie-spill på nettbutikken, samt en håndfull større utgivelser. Alle spillene som selges på GOG er DRM-frie, noe som vil si at du slipper å tenke på utrivelige kopibeskyttelser eller nettkrav.

For å være med i trekningen om dette utstyret må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden