Supporterprisen

Hvem er Norges beste supportere?

For fjerde gang blir den populære prisen delt ut på Telialiga-sluttspillet.

Hvilken klubb har Norges beste supportere? Gamer.no og Telialigaen kårer vinnerne til helgen.
Sindre Stien/Good Game

De beste lagene i i Rocket League, League of Legends og Counter-Strike samles lørdag 11. til 13. november når sluttspillet arrangeres på SpillExpo i Lillestrøm.

LES OGSÅ: – Ingen norske lag er kapable til å stoppe oss

Under sluttspillet skal det konkurreres om en total premiepott på 331 000 kroner fordelt på Counter Strike: Global Offensive, League of Legends og Rocket League. Også i år skal vi finne ut hvem som er best utenfor serveren i form av Supporterprisen.

Hvilken klubb har de beste supporterne?

I samarbeid med Telialigaen skal Gamer.no kåre de beste supporterne under sluttspillet. Premissene vil som før være hvilke supportere som støtter sitt lag på best mulig måte med slagord, bannere, lyd og god stemning.

Supporterne som utmerker seg best vil bli premiert med 10 000 kroner, noe Gamer.no annonserer kort tid etter sluttspillet er over.

LES OGSÅ: Gamer.no-redaksjonen spår Telialigaens sluttspill i Counter-Strike

I årets vårutgave av Telialiga-sluttspillet var det Stavanger-klubben Oilers som tok seieren, etter å ha blant annet sunget at de kunne "kjøpe hele Oslo om de vil".

– For en seier for oss! Dette er helt rått. Vi er stolte, takknemlige og uendelig glad for at vi klarte å mobilisere denne supre supportergjengen fra bredden vår i Einherjar, for å heie frem toppsatsingen vår Oilers, kunne daglig leder i e-sportsatsningen til Oilers, Hilde Gunn Ørland fortelle til Gamer.no den gang.

Se video fra vårens Telialiga-sluttspill som ble arrangert på Eldorado.

Siste fra forsiden