Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 6

Hvor ble det av alle disse spillseriene?

Rad Crew lister opp nittitallsspillene vi aldri så mer av.

RC Pro Am så vi aldri mer av.
Rad Crew, Rare

Flere og flere spill hentes frem fra fortiden og blir pusset opp. Men noen spillserier har vi ikke hørt fra på veldig lenge. Noen av dem har vi ikke sett på over 20 år, selv om de faktisk var veldig store i sin tid. I ukens Rad Crew-episode finner vi frem fem serier som det nesten har vært helt stille fra de siste 20 årene – serier som vi mener burde få en sjanse til å stå i rampelyset igjen.

Hekta på tid

Vi fikk ikke flere X-wing-spill.

Ellers har Inger Lise spilt det nye King’s Quest, mens Jostein blir enda mer hekta på Heroes of the Storm. Han har også spilt Time Clickers, og kan definitivt klare å slutte å spille når han vil. Definitivt. (Ikke spill Time Clickers!)

Are og Stian på sin side har teamet opp i Elite Dangerous og flyr rundt i verdensrommet, men hvem av dem er Maverick og hvem av dem er Iceman? Kanskje begge er Goose når det kommer til stykket.

Lytterne svarte på ukens spørsmål og vi kåret en vinner av Rare Replay. Neste ukes spørsmål legges ut på RadCrew.net i løpet av helgen.


Rad Crew - sesong 10, episode 6

Her er tidsplanen:

  • (3:00 - 16:38) Topp 5 glemte spillserier fra 90-tallet
  • (16:38 - 36:34) Nyheter
  • (36:34 - 1:08:37) King's Quest, Time Clickers, Elite Dangerous og HOTS
  • (1:08:37 - slutt) Ukens spørsmål: Vinn Rare Replay

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 6. august
Rad Crew, 30. juli

Rad Crew, 16. juli

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden