Nettmøte

Counter-Strike: GO / BX3

Hvordan bør man trene for å være blant Norges beste i Counter-Strike?

Dette og mye annet kan du få svar på når BX3 stiller i nettmøte lørdag.

Steffen «Phnien» Willumsen er kaptein på Counter-Strike-laget til BX3.
Privat/Valve

Counter-Strike-laget til storklubben BX3 har prestert bra i Norge det siste året. De vant Logitech G Challenge i mai i fjor, kom på andreplass i Logitech G Counter-Strike Series i høst (forløperen til Telenorligaen), endte på en sterk andreplass i Telenorligaen i våres og kapret tredjeplassen i Altiboxligaen kort tid etterpå.

Slo ut LGB i Telenorligaen

Finaleplassen i Telenorligaen ble sikret etter å ha slått storlaget LGB i et fyrverkeri av en semifinale, men i den VGTV-sendte finalen ble gutta i Temp.no hakket for hvasse.

Nå trener BX3 for å bli enda bedre rustet til høstsesongen og en rekke andre arrangement og turneringer i tiden som kommer, men lørdag 27. juni hadde kaptein Steffen «Phnien» Willumsen og Michael «M1kkis» Sokki satt av tid til å svare leserne våre på spørsmål.

Begge gutta har lang fartstid i miljøet, helt fra Counter-Strike 1.6 hvor Phnien spilte for lag som Highfive, Shun og senere Deathwish/Alchemist Unleashed. M1kkis er kjent fra en rekke lag som Excello, Vitriolic og Lions, og spilte også i Deathwish sammen med Phnien. I tillegg har begge spillerne figurert på landslaget i 1.6-perioden.

Sjekk også ut disse nettmøtene med fire andre topplag i Norge:

Siste fra forsiden