Mer spilltrim til høsten

Hvordan funker dette på iPhone?

Med EA Sports Active 2.0 skal vi igjen spilles i form.

Etter Nintendos overraskende gigantsuksess med treningsspillet Wii Fit dukket det opp en rekke imitatorer, og en av de mest vellykkede var EA Sports Active, et produkt som EAs Peter Moore hevdet bød på en mer intens og fysisk krevende trimøkt enn Wii Fit.

Det første EA Sports Active.

EA håpet å selge spillet til hjemmeværende husmødre. Selv om vi ikke kan si sikkert om de nådde målgruppen eller ei, solgte det uansett et par millioner eksemplarer og fikk mistenkelig mange kvinnelige Facebook-fans.

En oppfølger er nå på vei, og den har fått arbeidstittelen EA Sports Active 2.0. Som forgjengeren skal den selges med litt ekstrautstyr, og denne gangen får du et bånd som følger bevegelsene dine og et annet bånd som måler pulsen din. Pulsmåleren skal gi deg presis tilbakemelding om hvor godt du gjør det, og sammen med programvaren foreslå hvordan du kan forbedre deg.

Originalen var Wii-eksklusiv, mens EA Sports Active 2.0 kommer til Wii, PlayStation 3 og iPhone. Alle har nye treningprogrammer og minispill, og med PlayStation 3-utgaven kan du laste ned ekstra treningsprogrammer fra nettet.

Bortsett fra de nye formatene og ekstrautstyret er den største nyheten en nettbasert database som lar deg sammenligne treningsstatistikkene dine med andre spilleres, arrangere gruppetimer eller sende oppmuntrende ord til andre.

EA Sports Active 2.0 skal ligge i butikkene en gang i løpet av høsten.

Siste fra forsiden