Podkast

DoubleJump, episode 20

Hvorfor sluttet alle å spille Evolve?

DoubleJump diskuterer også Halo, WWE2k16, Need for Speed og Football Manager.

I denne ukens DoubleJump er Rad Crews Jostein Hakestad på besøk. Det medfører at WWE2k16 og wrestling generelt blir diskutert. Hvilke wrestlere kan du spille som og hvem burde du kunne spille som? Gøran Solbakken viser frem en ny side av seg selv som wrestlingentusiast fra 90-tallet.

Gutta diskuterer også hvorfor det ikke er noen som spiller Evolve lenger. Så godt som alle syntes at det var et kult spill, men det gikk særdeles kort tid før det havnet i spillhistoriens glemmebok.

I tillegg har Gøran kost seg med teite filmklipp fra Need for Speed, Marius Kjørmo gir et i overkant inngående førsteinntrykk av Football Manager 2016 og Håvard Ruud har streamet The Park, men det kommer du nok aldri til å få se.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jens Erik Vaaler og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden