Vannskrekk på Xbox 360

Hydrophobia får nytt hjem

Grøsserspillet Hydrophobia blir episodebasert XBLA-spill.

Hydrophobia er et grøsserspill som foregår ombord på Queen of the World, et skip som er like stor som en moderne by. Skipet er bosted for de rikeste av de rike, men nå er det under angrep av en mystisk gruppe terrorister. Du spiller mekanikeren Kate Wilson, som raskt blir en viktig brikke i spillet om skipet.

Vannet skal helst være på utsiden av skipet.

Hydrophobia betyr som kjent vannskrekk, og utviklerne har gjort det de kan for å sikre at vannet i Hydrophobia oppfører seg akkurat som ekte vann. Det vil bevege seg dynamisk, gjøre ting våte og reagere med spillets omgivelser på en autentisk måte.

Ved å åpne dører og knuse vinduer kan du få vannet til å strømme gjennom dem, for på den måten å skape trøbbel for fiendene. Men vær oppmerksom på at du selv kan bli tatt av strømmen, eller oversvømt av bølger. I Hydrophobia er vannet ofte både din viktigste allierte og verste fiende samtidig.

Tidligere ble det kunngjort at Hydrophobia skulle komme til Xbox 360, PS3 og PC, og lanseres i butikkene. Nå har planene blitt forandret, i følge en sniktitt hos Computer & Video Games, som forteller at spillet nå deles opp i episoder for lansering over Xbox Live.

Hver episode skal vare i cirka fem timer, og i utgangspunktet er det planlagt tre av dem. Hvis de blir populære vil utviklerne vurdere å lansere tre nye episoder senere.

Sjekk utviklernes nettsted for mer info.

Siste fra forsiden